Niets van deze blog mag worden overgenomen
zonder toestemming van stabijhounen@gmail.com



zondag 17 oktober 2010

Vandaag 5 dagen oud

De pups groeien lekker en zijn vandaag alweer 5 dagen oud. Kleine Bikkel groeit gelukkig ook lekker, hij is toch de kleinste van het nest en als moeder dan niet direct melk heeft na de keizersnede dan is dat een flinke tegenslag voor zo'n klein ukje en daarom geven we hem extra krachtvoer en mag hij daarna nog aan de melkbar. (als hij er daarvoor ook al niet aan lag...., want hij wil graag groeien!)
Aan Bikkel zijn uiterlijk kan je zien dat hij de kleinste is, maar hij is wel de grootste klimmer van het nest en als zijn grotere broers of zussen hem van de tepel wegduwen dan kruipt hij onder ze door als een kleine wurm en pakt een van de onderste tepels, ja, wie niet sterk is moet slim zijn! Dan hebben we behalve de kleinste en de middenmoot ook nog de grootste van het nest natuurlijk en dat is Jurre! Jurre is de grootste, maar als je groot bent heb je ook veel eten nodig en dat gaat Jurre nooit hard genoeg, dus af en toe hoor je hem jengelen en trekken aan de melkbar, want hij wil meer meer meer.
Hier een kleine selectie van de foto's, we raken hier niet uitgekeken. ''Vroeger'' keken we nog wel eens televisie, maar tegenwoordig......Televisie, wat is dat? Nee, wij hebben live puppies!


even uitbuiken


jummie!




prive diner voor Fenna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten