Niets van deze blog mag worden overgenomen
zonder toestemming van stabijhounen@gmail.com



donderdag 2 december 2010

Winterweer en meer belevenissen

Vanmiddag zijn we met de pups naar de basisschool geweest, een hele belevenis voor de kinderen, want sommige hadden nog nooit een pup vastgehouden, maar ook voor de pups was het een hele belevenis. Toen we het plein opkwamen zag je de koppies al heen en weer gaan, want lawaai maken kunnen ze, die kinderen. En dat is toch anders dan het schoolplein geluid op de geluiden cd, die we elke dag even draaien.

We zijn in totaal in 2 klassen geweest, in de ene werd een spreekbeurt gehouden over de Friese Stabijhoun, door een van de toekomstige baasjes van Antsje en in de andere klas werden we ook warm onthaald, want ze wilden erg graag puppyknuffelen en dat mocht natuurlijk! En toevallig kwamen Sint en Piet ook nog langs in deze laatste klas, zo hebben we ook ontdekt dat pepernoten erg lekker zijn volgens de pups... de Pieten kwamen binnen terwijl ze pepernoten gooiden, zoals het hoort natuurlijk en geen Piet die er bij stilstaat dat er dan pups loslopen in de klas. Maar de Pieten vonden het ook heel erg leuk om de puppies te knuffelen en er was zelfs een, die er eentje mee wou nemen in de zak naar Spanje!
Maar daar hebben we een stokje voor gestoken!






Toen vanmiddag nog veel bezoek, want nu zijn alle pups er nog, morgen hebben we er een minder, want dan gaat Pelle naar Duitsland verhuizen.


Tussendoor nog even slapen, want al die indrukken zijn erg vermoeiend!
Ja, zelfs zo kan je slapen, als je erg moe bent!




Vanavond hebben de pups nog heerlijk met zijn allen in de sneeuw kunnen spelen, eindelijk lag er hier ook een laagje. Goed voor de socialisatie! Volgens mij hebben we nu alle ondergronden gehad die een pup maar onder zijn pootjes kan hebben.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten