Niets van deze blog mag worden overgenomen
zonder toestemming van stabijhounen@gmail.com



donderdag 25 november 2010

In de kerstsfeer

Gisteren zijn de pups voor de 1e keer ingeënt bij de dierenarts (klikkerdeklik), helaas geen foto's, maar ze hebben heerlijk kunnen spelen terwijl broertje of zusje werd onderzocht en de 1e prik kreeg. En ze zijn allemaal goedgekeurd! Ze hebben allemaal nieuwe indrukken opgedaan, handschoenen in een open kastje en dat is reuze interessant, nieuwe mensen, andere weegschaal en noem het maar op, toen we thuis kwamen hebben ze heerlijk geslapen.

Gistermiddag nog  bezoek (klikkerdeklik) gehad en Sypke was mee en dat betekent spelen, voor Sypke was het iets minder leuk af en toe, ze ontdekten dat ze ook een staart had en .........daar kan je lekker aan trekken...
Vandaag hebben ze met de bal gespeeld waar brokjes uitkomen, die ze van het bezoek hadden gekregen, eindelijk ontdekten ze dat er behalve leuke geluidjes ook nog brokjes uitkomen, dus een tip voor de toekomstige puppyeigenaren, leuk om de pup moe te krijgen, want dat zullen jullie straks af en toe helemaal niet erg vinden, dat ze even moe zijn en een dutje doen.

En toen vanavond naar een tuincentrum, waar alles al in kerstsfeer was. We hebben ongeveer een half uur voor bij de ingang gestaan, waar we niet meer wegkwamen door alle puppybelangstelling, logisch, want wij hebben natuurlijk ontzettend mooie pupjes!!! Maar uiteindelijk konden we doorlopen en hebben we nog wat leuke foto's kunnen maken.
Hier een paar foto's.

Ik schaam me diep, zetten ze me zomaar tussen de planten..


Pelle houdt van de natuur


Het zal je maar gebeuren, zetten ze je in een vuurschaal!



Jachtinstinct?????


Aalzen ontdekt de lichtjes in de kerstboom


En toen weer in de doggyride, want winkelen is best vermoeiend!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten