Niets van deze blog mag worden overgenomen
zonder toestemming van stabijhounen@gmail.com



dinsdag 16 november 2010

Vandaag alweer 5 weken oud

Vandaag zijn ze alweer 5 weken oud, oefff wat gaat dat hard! En wat hebben de pups ondanks dat ze 5 weken oud zijn het al druk. Deze week komt de chipper langs van de raad van beheer en volgende week staat de afspraak al voor de eerste inenting en natuurlijk komen er weer toekomstige puppyeigenaren langs om te kijken.
De pups mochten weer helpen met stofzuigen en dat is een feest! Sommige gingen er achteraan rennen en anderen liepen erlangs en gingen op ontdekkingstocht in de kamer, pups zijn dus net als kinderen, de ene keer helpen ze je en de andere keer hebben ze belangrijkere dingen te doen blijkbaar.
Gisteren hebben de pups voor het eerst kennisgemaakt met een tunnel. Een van de baasjes was jarig en wat moet je dan vragen als cadeau? Een tunnel voor de honden en voor de pups natuurlijk! Toevallig kwam degene die de tunnel cadeau heeft gegeven ook thuis nog een kleine tunnel tegen en nam die ook mee. En toen hadden we er een voor in de ren en een voor in de kamer of buiten. Vandaag zijn ze ook weer eventjes naar buiten geweest en de grote tunnel ging natuurlijk mee.
Een aantal stoere binken gingen er direct doorheen, ook al wiebelt de tunnel soms wel een beetje.










En daarna weer slapen


En eten


En weer spelen





Regelmatig proberen ze te helpen met het verschonen van de werpkist, maar dat is best wel vermoeiend


De stoere binken buiten in de tunnel!!!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten